Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Week van de scheidsrechter: 5 t/m 13 oktober

donderdag 26 september 2019

We vinden het haast normaal dat scheidsrechters of juryleden wekelijks op de velden verschijnen om wedstrijden te fluiten of jureren. Maar zonder scheidsrechter geen wedstrijd. En met een kleine blijk van waardering geef je als speler en club de official weer extra motivatie en energie om zich te blijven inzetten.
De Week van de Scheidsrechter is daarvoor perfect geschikt. De jaarlijks terugkomende week is uitgegroeid tot een bekend fenomeen, waar steeds meer verenigingen uit allerlei takken van sport bij aanhaken. Jouw club kan dus niet achterblijven.

Wat kunnen jullie doen?

Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter is het de bedoeling dat zoveel mogelijk clubs, teams en sporters hun scheidsrechters in het zonnetje zetten. Organiseer centraal iets of stimuleer teams dit zelf te doen. Met het bijgevoegde tipblad hopen we jullie een beetje te helpen. In die week geen wedstrijden? Zoek er dan een ander moment voor.

Klik hier voor het tipblad

Hebben jullie een mooi voorbeeld, deel het via social media met de hashtags #scheidsbedankt #goedbezig of mail het naar goedbezig@oldebroek.nl.

Recente nieuwsitems