Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Schaatslessen Goed Bezig Oldebroek

woensdag 20 december 2023

Goed Bezig Oldebroek organiseert voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 schoolschaatsen bij de Scheg in Deventer. Deelnemers kunnen vier woensdagmiddagen deelnemen aan deze lessen. Ze leren schaatsen of voor wie dat al kan, nog beter te worden. Na afloop de vier lessen krijgen alle kinderen een schaatscertificaat.

Goed Bezig Oldebroek organiseert dit schooljaar voor negende keer schoolschaatsen, voor de tweede keer bij De Scheg in Deventer. De kinderen krijgen vier lessen van 45 minuten en mogen ook nog na de les even blijven oefenen. “Schaatsen is een echte Nederlandse winteractiviteit die steeds minder voorkomt, doordat er steeds minder natuurijs is. Bij deze lessen leren kinderen op een speelse manier schaatsen”, aldus buurtsportcoach Karlijn Mooren namens Goed Bezig.

Wanneer?

De lessen zijn op woensdag 10, 17, 24 en 31 januari van 15.00 - 15.45 uur. Kosten voor de lessen zijn 22 euro voor de gehele periode. Kinderen mogen zelf schaatsen meenemen of kunnen deze op locatie lenen. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Het dragen van handschoenen en een helm is verplicht vanwege de veiligheid. Het vervoer naar en van de schaatsbaan dienen de ouders zelf onderling te regelen.

Meer informatie of aanmelden?

Kinderen dienen zich aan te melden voor deze activiteit, dit kan tot en met 29 december. Inschrijven kan via de website van Goed Bezig en daar is ook meer informatie te vinden: www.goedbezigoldebroek.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Karlijn Mooren via kmooren@oldebroek.nl of 06 57 502 212.

Recente nieuwsitems