Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

WALKING FOOTBALL: OWIOS ontvangt sv ’t Harde

maandag 25 oktober 2021

Na een jaar lang hard trainen staat voor de Walking Footballers van OWIOS de eerste wedstrijd op het programma. Dinsdag 26 oktober om 10.00u ontvangt OWIOS buurman sv ’t Harde op Sportpark Bovenmolen. Direct een onvervalste derby. Publiek is natuurlijk van harte welkom om de spelers aan te moedigen. De kantine zal ook geopend zijn.


Het Walking Football is een jaar geleden opgestart bij OWIOS. Elke dinsdagmorgen wordt getraind om 10.00u en vooraf wordt er rond 09.30u eerst een bak koffie gedronken. Het team kan nog nieuwe spelers en speelsters gebruiken. Kom dus gerust eens aanwaaien op dinsdagmorgen. Eerst een keer komen kijken kan natuurlijk ook.

 

Wat is Walking Football?

Walking Football biedt zestigplussers de mogelijkheid om blessure vrij te kunnen sporten en daarnaast ook sociale contacten op te doen! De sport wordt beoefend op een kleiner veld, en kent andere regels zoals geen lichamelijk contact en de bal die niet boven heuphoogte mag komen. En uiteraard is er na een potje walking football ruimte voor een ‘derde helft’ want het sociale aspect is eveneens belangrijk! 

  

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kennis van voetbal of voetbalervaring is niet nodig. Ook als je nog nooit gevoetbald hebt ben je van harte welkom! En ook met fysieke ongemakken ben je welkom. De training wordt namelijk verzorgd door een gediplomeerde trainer van Goed Bezig Oldebroek die hiermee wel raad weet. 

  

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Walking Footbal en wil je meer informatiel? Je kunt contact openemen met Leonard Visscher via leonard@owios.nl of je kunt bellen naar 06-44932347.

Recente nieuwsitems