Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Verzin en win: een sportieve vakantieactiviteit

vrijdag 11 maart 2022

In de maand maart kunnen de kinderen van 9 tot en met 13 jaar meedenken over een leuke vakantieactiviteit. Kinderen mogen een leuk en sportief idee indienen wat in de meivakantie plaats kan vinden. Het leukste idee wordt uitgevoerd in samenwerking met de buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek. Er is een budget van €300,- beschikbaar om spullen te huren voor de activiteit.

Voorwaarden

Bedenk alleen, samen of met je hele klas een sport en spel activiteit. Er zijn wel wat dingen om rekening mee te houden. Zo moet het een buitenactiviteit zijn die maximaal twee uur duurt. Het moet plaatsvinden tussen 12 en 17 uur. Op vrijdag 29 april in Wezep en op dinsdag 3 mei in Oldebroek.

Het budget is €300,-  waarvoor je materiaal kunt huren bij www.dijkhuizen-verhuurt.nl. Je kunt ook gebruik maken van sportmateriaal uit de materiaaluitleen van Goed Bezig Oldebroek.

Deelnemen

Wil jij meedoen en zorgen dat jouw idee uitgevoerd gaat worden? Download het formulier en stuur het in naar goedbezig@oldebroek.nl.  

Dit kan tot vrijdag 25 maart 2022. Op woensdag 30 maart maakt Goed Bezig Oldebroek de winnaars bekend voor Wezep én Oldebroek.

Recente nieuwsitems