Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Stratensport in de gemeente Oldebroek

woensdag 26 mei 2021

 

Kom naar buiten en doe mee! Dit is het thema van de stratensportweek in de gemeente Oldebroek.

 

Goed Bezig Oldebroek organiseert diverse leuke straatsport activiteiten. Het aanbod is vooral voor de kinderen vanaf groep 5.

In Wezep zijn de volgende activiteiten: Op maandag 21 juni kun je mee doen aan  ‘streetsoccer’ op het plein van de Schaapskooi.

Op dinsdag 22 juni kunnen de kinderen naar ‘streetdance’ komen. Dit zal door Dansschool Bruinewoud uitgevoerd worden aan de Acacistraat 6 in Wezep.

 

Op woensdagmiddag 23 juni zal in Oldebroek, tussen 14.00 en 16.00 uur zal er een heuse BMX clinic gegeven worden. Kinderen mogen met de daar aanwezige BMX fietsjes over de pumptrack. Julian Bijsterbosch komt deze middag ook even en zal mogelijk ook nog wat laten zien. Hij heeft brons gewonnen op het WK junioren in 2019 en is tweemaal Nederlands Kampioen junioren!

Op donderdag 24 juni is er een clinic inlineskaten. Samen met Skeelerclub Oldebroek ga je aan de slag met skaten, trucjes en techniek zullen er behandeld worden. Vanaf 15.30 uur vanaf groep 6 en vanaf 16.45 uur voor de kinderen vanaf 12 jaar. Beide activiteiten in Oldebroek zullen op of achter de skeelerbaan georganiseerd worden aan de Stouwdamsweg 12.

 

Voor alle activiteiten is opgave verplicht. Dit kan via de site bij 'aanbod 2021' en bekijk hier de flyer.

 

Voor vragen rondom deze week neem gerust contact op met Ingrid Bijker

 

 

Recente nieuwsitems