Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Workshop voor sportaanbieders

vrijdag 16 juli 2021

Rondom de Nationale Sportweek worden voor sportaanbieders in de gemeente Oldebroek twee workshops en een opleiding georganiseerd. Deze worden aangeboden vanuit het lokaal Sportakkoord Oldebroek.

Je kunt meerdere personen tegelijk opgeven. Doe dit snel, want vol is vol!

Inspiratiesessie clubkadercoach

Plezier en ontwikkeling zijn belangrijke factoren als het gaat om beginnen met sporten en blijven sporten. Trainers en coaches spelen daarbij een doorslaggevende rol. Een Clubkadercoach kan op lokaal niveau trainers en coaches trainen en begeleiden bij het realiseren van een positief en pedagogisch sportklimaat. De focus ligt op het vergroten van het sportplezier, zonder het technische aspect uit het oog te verliezen. Clubkadercoaching helpt trainers/coaches door hen structureel op te leiden en te begeleiden.

Maandag 20 september

Tijd: 19.00-20.30 uur bij WHC

Hoeloosweg 15, 8091 GE Wezep

 Meld je hier aan!

De kansen van 50+ sport

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlanders boven de 50 jaar graag zou willen sporten, maar dit nog niet doet. Hoe kan jouw sportclub daar mee omgaan, hoe bied je een passend aanbod en hoe bind je deze doelgroep aan jouw vereniging? In deze workshop gaan we hier uitgebreid op in. Tijdens de workshop ontvang je het stappenplan 50plussport, waarmee je meteen aan de slag kunt. 

Woensdag 22 september

Tijd: 19.00-21.00 uur bij WHC

Hoeloosweg 15, 8091 GE Wezep

 Meld je hier aan!

Opleiding Vertrouwens Contact Persoon

Een Veilig sportklimaat willen we allemaal. Een aantal verenigingen heeft daarvoor een Vertrouwens Contact Persoon, maar nog niet iedereen. Tijdens deze scholing leer je meer over de rol die een VCP vervult binnen een vereniging. We bespreken ook welke positie de VCP inneemt en wanneer er sprake is van ongewenst gedrag. Je krijgt handvaten om hier mee om te gaan of dit te voorkomen.

Dinsdagavond 19 oktober en 9 november

Tijd: 19.00-22.00 uur bij WHC

Hoeloosweg 15, 8091 GE Wezep

Meld je hier aan!

Recente nieuwsitems