Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Gezonde beloning Avond4Daagse

vrijdag 24 mei 2024

De jaarlijkse avondvierdaagse in Wezep en omstreken komt eraan, en dit jaar worden de wandelaars extra beloond dankzij de gezamenlijke inspanningen van Goed Bezig Oldebroek, Plus van Den Hoven en de SNS Bank. Deze organisaties zorgen samen voor gezonde traktaties voor de deelnemers.

Op woensdag 29 mei 2024 ontvangen wandelaars bij de finish van de derde dag een gezonde snack, zoals een verse banaan of appel, en een flesje water. “We willen laten zien dat gezond eten belangrijk is na fysieke inspanning,” zegt Kevin Scholten van Goed Bezig Oldebroek. Ook sponsort de SNS Bank herbruikbare bidons, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl door het verminderen van wegwerpplastic.

“We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de gezondheid van onze gemeenschap,” vertelt Job Boon van de SNS Bank. Jurrien Ruiter van Plus van Den Hoven voegt toe: “Het is geweldig om lokale krachten te bundelen voor een succesvol en gezond evenement.”

De avondvierdaagse biedt jong en oud de kans om actief te zijn en te genieten van de natuur. Het gezamenlijke initiatief benadrukt de kracht van lokale samenwerking voor een gezonde en verbonden gemeenschap.

Zolang de voorraad strekt, zijn er 500 bidons beschikbaar.

Recente nieuwsitems