Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Schaatslessen Goed Bezig Oldebroek

Gepubliceerd op vrijdag 3 december 2021

Goed Bezig Oldebroek organiseert voor kinderen uit groep 5 t/m 8 schoolschaatsen bij de Scheg in Deventer. Deelnemers kunnen vier woensdagmiddagen deelnemen aan deze lessen om te leren schaatsen of voor wie het al kan, nog beter te worden.  Na de lessen krijgen alle kinderen een schaatscertificaat.

 

Goed Bezig Oldebroek organiseert dit schooljaar voor het eerst schoolschaatsen bij De Scheg in Deventer. Dit na het sluiten van andere ijsbanen in de buurt. De kinderen krijgen vier lessen van 45 minuten en mogen ook na de les nog blijven om te oefenen. “Er is steeds minder natuurijs, terwijl schaatsen een typisch Nederlandse manier is om in beweging te komen. De kinderen leren hier op een speelse manier schaatsen", aldus Ingrid Bijker namens Goed Bezig.


Wanneer?

De lessen vinden plaats op woensdag 12, 19, 26 januari en 2 februari van 15.00-15.45 uur. Kosten zijn 20 euro voor de gehele periode. Kinderen mogen zelf hun schaatsen meenemen als ze die hebben, anders zijn ze ze daar te leen. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Het dragen van handschoenen en een muts is verplicht vanwege de veiligheid. Het vervoer naar en van de schaatsbaan dienen ouders zelf onderling te regelen. Daarnaast zijn de dan geldende maatregelen rondom Corona van kracht.

 

Meer informatie of aanmelden?

Kinderen dienen zich aan te melden voor deze activiteit, dit kan tot en met 22 december! Inschrijven kan via deze link. 


Recente nieuwsitems