Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Partners verlengen samenwerking met Goed Bezig - JOGG Oldebroek

dinsdag 6 februari 2024

Op 31 januari hebben acht belangrijke lokale partners aangegeven dat ze blijven samenwerken met Goed Bezig - JOGG Oldebroek. Deze hernieuwde verbintenis illustreert de voortdurende betrokkenheid van de lokale partners bij het gezamenlijke streven naar een gezonde en actieve levensstijl in de gemeente Oldebroek.

Samenwerking verlengd voor de komende vier jaar

Het afgelopen jaar liepen de bestaande samenwerkingsovereenkomsten ten einde. Na constructieve gesprekken met de lokale partners zijn alle partijen enthousiast en bereid gevonden om de samenwerking voort te zetten voor een periode van vier jaar, van 2024 tot en met 2028. Deze hernieuwde overeenkomst weerspiegelt niet alleen hun toewijding aan het welzijn van de lokale bevolking, maar versterkt ook de samenwerking tussen de betrokken partijen.

Een bijzonder hoogtepunt was de officiële ondertekening van de vernieuwde samenwerking, die plaatsvond bij Gasterij De Zeuven Heuvels in Wezep. Dit bood de ideale setting voor een moment van verbinding en viering. Tijdens de bijeenkomst waren niet alleen de lokale partners aanwezig, maar ook Wethouder Liesbeth Vos namens de gemeente, die samen met de lokale partners de contracten ondertekende. Dit symboliseert de nauwe samenwerking tussen de lokale overheid en de private sector in het streven naar een gezondere gemeenschap.

Verlenging partners Goed Bezig Oldebroek

Partnerschap in groei: nieuwe samenwerking

Met blijdschap presenteren wij Dickhof Rijwielen als meest recente aanwinst in onze samenwerkingsverbanden, wat een versterking betekent voor onze lokale gemeenschap. Bovendien zijn we verheugd te melden dat onze bestaande lokale partners, waaronder SNS bank, SKGO, BijdeHandjes, zwembad de Veldkamp, Kwakkel's groente- en fruithandel, Bredewold, Plus van den Hoven, en Loco Media Groep, hun betrokkenheid hebben vernieuwd door middel van contractverlengingen. Samen maken we gezond de norm.

Kevin Scholten, buurtsportcoach bij Goed Bezig - JOGG Oldebroek, verklaarde: "De bereidheid van onze lokale partners om de samenwerking voort te zetten, en de toetreding van een nieuwe lokale partner, getuigt van een gedeelde visie en toewijding aan de gezondheid van onze gemeenschap. Samen blijven we werken aan positieve veranderingen en een gezonde toekomst voor onze inwoners."

De vernieuwde samenwerkingsovereenkomst markeert een veelbelovende nieuwe fase in de inspanningen van Goed Bezig - JOGG Oldebroek om de gezondheid en het welzijn van de lokale bevolking te ondersteunen. Het is een krachtig signaal wanneer lokale partners uit verschillende sectoren gezamenlijk optrekken, er belangrijke en duurzame resultaten kunnen worden behaald.

Over Goed Bezig - JOGG Oldebroek

Goed Bezig - JOGG Oldebroek is een lokale organisatie die zich inzet voor het bevorderen van een gezonde levensstijl en welzijn binnen de gemeenschap. Door middel van samenwerking met lokale partners uit verschillende sectoren, worden diverse initiatieven en programma's opgezet om een gezonde leefstijl te stimuleren.

Recente nieuwsitems