Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Uniek Sporten

Vind jouw Unieke Sport!

Alle inwoners van de gemeente Oldebroek moeten op een passende en plezierige wijze hun vrije tijd kunnen invullen met sport en bewegen. Dit is helaas nog niet direct voor iedereen vanzelfsprekend.

Dat kan anders!

Sporten en bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Juist ook voor mensen met een beperking die er in onze gemeente zijn.
Want sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen.

Logo Uniek Sporten

Buurtsportcoach aangepast sporten

Soms is het moeilijker om een sport te vinden, maar daar wil de ‘buurtsportcoach aangepast sporten’ graag bij helpen! Wanneer iemand een beperking ervaart kan hij/zij samen met de buurtsportcoach op zoek gaan naar een geschikte plek in het aangepaste sportaanbod of eventueel in het reguliere sportaanbod.

Bekijk het sportaanbod op www.unieksporten.nl of vraag om sportadvies bij de buurtsportcoach. De buurtsportcoach ondersteunt lokaal ook de verenigingen en sportaanbieders om te zorgen dat de kwaliteit van het aangepaste sportaanbod goed is.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Karlijn Mooren, buurtsportcoach aangepast sporten: mail naar oldebroek@unieksporten.nl of bel 06 57 50 22 12.