Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Partners

Werk mee aan een gezonde toekomst: Word partner van Goed Bezig - JOGG Oldebroek!

Een gezonde gemeente Oldebroek bereiken we niet alleen. Daarom werkt Goed Bezig – JOGG Oldebroek samen met verschillende lokale partners. Dankzij deze Publiek-Private Samenwerking (PPS) bundelen overheid, non-profit organisaties en het bedrijfsleven hun verantwoordelijkheden, middelen en expertise om gezamenlijke doelen te bereiken. Samen streven we naar een gezonde toekomst, waarin iedereen zich goed voelt, gezond eet en voldoende beweegt.

Als ondernemer begrijp je dat partnerships verder gaan dan alleen financiële ondersteuning. Een partnerschap met Goed Bezig - JOGG Oldebroek biedt:

Kevin Scholten, buurtsportcoach bij Goed Bezig - JOGG Oldebroek, staat klaar om je te informeren over de voordelen van deze samenwerking. Wil jouw bedrijf actief bijdragen aan een gezonder Oldebroek en tegelijkertijd profiteren van goodwill, maatschappelijke betrokkenheid, zichtbaarheid en gezondheid voor medewerkers? Overweeg dan een partnerschap met Goed Bezig - JOGG Oldebroek.

Neem voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken contact op met Kevin Scholten via:

E-mail: kscholten@oldebroek.nl

Telefoon: 0657522896

Laten we samen streven naar een gezond en actief leven!

Dankzij de steun van onze partners kunnen wij diverse activiteiten en campagnes organiseren die de gezondheid en het welzijn van onze gemeente bevorderen. Denk hierbij aan initiatieven zoals Waterhelden, Fitweek, Verantwoord Lunchen, de Waterhelden-campagne en Goed Bezig Caching. Met de steun van onze partners kunnen we deze programma's verder ontwikkelen en meer mensen bereiken, waardoor we samen een positieve impact kunnen hebben op de levensstijl en gezondheid van onze gemeente.

Foto Ondertekening partners pps JOGG Goed Bezig Oldebroek

Partners van JOGG - Goed Bezig Oldebroek


   


 Logo Bijdehandjes


 

Logo PLUS

 

 

 Logo Bredewold


Logo Dickhof Rijwielen

Logo SKO