Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Voorbeelden

Toekenning diensten

Datum Partij Dienst  
mrt-20 OWIOS Trajectbegeleiding open sportpark  
  Goed Bezig Trajectbegeleiding kernteam sportakkoord  
       
sep-20 Goed Bezig   Workshop begeleiding jongeren met autisme  
  Goed Bezig Workshop 4 inzichten voor bestuurders  
       
sep-21 Goed Bezig Inspiratiesessie kansen voor 50+ sport  
  Goed Bezig Inspiratiesessie ClubKaderCoach  
  Goed Bezig Opleiding voor VertrouwensContactPersoon  Toekenning middelen

Viattence - Kwiekpad - €5.000,-
Rondom zorgcentrum de Veldheem wil Viattence een Kwiekpad aanleggen. Het is een wandelroute waarbij je onderweg oefeningen kunt doen. Deze worden met behulp van markeringen op de stoep weergegeven. Dit richt zich met name op de oudere doelgroep die rondom hun locatie sterk vertegenwoordigd is.

Goed Bezig - Work-out routes - €5.000,-
Goed Bezig Oldebroek maakt zich hard voor een workoutroute in Wezep en Oldebroek. Daar kunnen mensen tijdens een rondje van een kilometer tien palen scannen. Bij elke paal krijg je een filmpje met een nieuwe oefening te zien die je op drie niveaus kunt uitvoeren. Elke 24 uur veranderen de oefeningen, zodat je dagelijks een nieuwe workout hebt.

Het Baken - Beweeg ID Box - €1724,26
Het Baken wilde voor zorgcentrum de Hullen graag beweegboxen aanschaffen. Met eenvoudig materiaal en spelkaarten kunnen bewoners straks laagdrempelig in beweging gebracht worden.

Goed Bezig - Diabetes Challenge - €2653,-
Goed Bezig Oldebroek wil met de Diabetes Challenge inwoners in beweging brengen. Tijdens wandelsessies werken deelnemers in tien weken toe naar een gezondere toekomst; onderweg bouwen ze naast conditie ook kennis op rondom andere leefstijlthema’s dan bewegen.


Blauw Wit - Beachvolleybal - €4240,50
Blauw Wit heeft een nieuwe beachvolleybalaccommodatie, die ze zo breed mogelijk willen inzetten. Naast een beachvolleybalschool voor eigen leden moet dit ook toegankelijk worden voor andere inwoners. Hiervoor is aankleding van de locatie nodig en ook kennis en expertise voor de trainers.

SOS - Tennis - €770,-
Tijdens een zomer tennisinstuif hoopt SOS de tennissport in Oldebroek op de kaart te zetten. Met deze bijdrage hopen ze via promotieactiviteiten nieuwe leden te werven en behouden.


OWIOS - ASM Model - €3800,-
Met deze open training voor de Oldebroeker jeugd hoopt OWIOS de motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Het moet leiden tot betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en plezier.

Gemeente Oldebroek - Coördinatie Sportakkoord - €8240,- (over 2 jaar)
Het kernteam, bestaande uit verschillende sportaanbieders wilde graag de coördinatie en begeleiding van een professional. Hiermee hoopt het kernteam op een goede manier invulling te kunnen geven aan de ambities die opgetekend staan in het lokale Sportakkoord.

Loopgroep Wezep (Gemzen) - Veilig Looproute - €4500,-
Sinds 2007 is er een veilig looproute in Wezep die inmiddels niet meer actueel is. De loopgroep Wezep van atletiekvereniging de Gemzen wil met deze bijdrage de route aanpassen, opknappen en onderhouden.