Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Promotie naschoolse beweeg- en cultuuractiviteiten

U heeft of wilt een naschoolse beweeg- of cultuuractiviteit organiseren voor de jeugd in Oldebroek? Denk aan een open lesweek, een promotiedag, naschoolse instuiven of een toernooi. Let op: om op de poster en flyer te komen moeten de activiteiten open staan voor alle kinderen, niet alleen voor eigen jeugdleden.
Wij herinneren alle aanbieders voor elke periode via een mail aan het bij ons bekende e-mailadres van de vereniging.

Wij doen wij:
- Wij brengen tweemaandelijks een flyer of folder, poster en filmpje uit met de lokale activiteiten voor de jeugd in Oldebroek en hebben een bereik van 2500 huishoudens. (Er is voor Wezep/Hattemerbroek een flyer/poster en voor Oldebroek/Oosterwolde/Noordeinde/'t Loo.)
- Wij hebben afspraken met scholen om dit in een speciale promotieweek onder de aandacht te brengen middels een filmpje waarin wij de highlights van de periode naar voren brengen.
- Wij hebben een online activiteitenplatform waarop we de activiteiten zichtbaar maken en kinderen zich desgewenst kunnen aanmelden voor een activiteit die u zelf op de site kunt zetten. Ook kunnen we via de accounts op deze site de kinderen rechtstreeks informeren.

Wat moet u doen om hier voor in aanmerking te komen:
- Meld uw activiteit aan op www.goedbezigoldebroek.nl voor de deadline (Lukt dit niet, neem dan contact met ons op)
- Stuur ons voor diezelfde deadline een mailtje met uw logo, goede en hoge kwaliteit foto's die de activiteit goed weergeven en een beschrijving voor op de flyer (in één zin).
- Stuur een filmpje van de activiteit of laat ons weten waar we goede beelden kunnen vinden of in overleg maken we deze zelf
- Deel via uw kanalen de flyer/poster/activiteit in uw eigen netwerk
- Zorg voor een leuke activiteit op niveau van de deelnemers en met passende begeleiding. Kom tijdens de activiteit met promotie van uw vereniging of kom met een terugkomaanbod of leuke attentie voor de deelnemers.

Deadlines 2019-2020

Periode Uiterlijk aanmelden activiteiten PR op scholen
7 september t/m 1 november Di 18 augustus 2020 Week 36
2 november t/m 3 januari Di 6 oktober 2020 Week 44
4 januari t/m 7 maart Di 10 december 2020 Week 1
9 maart t/m 23 mei Di 16 februari 2021 Week 9
24 mei t/m 4 juli Di 20 april 2021 Week 20
5 juli t/m 5 september (o.v.b.) Di 15 juni 2021 Week 27


 
Voorbeeld filmpje


Voorbeeld flyer/folder