Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Goed Bezig organiseert scootmobieltour

woensdag 22 mei 2024

Na een succesvolle eerste editie in 2023 organiseert Goed Bezig Oldebroek in juni weer vier keer Scootmobieltour. Onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach gaan deelnemers in de omgeving van Wezep een route rijden van ongeveer vijftien kilometer.

“Voorop staat plezier maken en samen buiten genieten van de omgeving”, aldus buurtsportcoach Laura Spijkerboer. “We starten de middag gezamenlijk met een kopje koffie of thee. Daarna gaan we de omgeving verkennen op de scootmobiel. Na ongeveer een uur zijn we weer terug bij het startpunt.” Nadat Goed Bezig vorig jaar leuke reacties kreeg van de deelnemers, is dit jaar weer besloten om het nogmaals te organiseren. ‘’Ik woon al jaren in Wezep, maar hier ben ik nog nooit geweest’’, aldus een deelnemer van vorig jaar.

Waar en wanneer

Deelnemers kunnen meedoen op donderdag 6, 13, 20 en 27 juni 2024. Er wordt verzameld bij De Brinkhof in Wezep om 14:45 uur. Rond 16:00 uur is de groep weer terug bij het punt van vertrek.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij Laura Spijkerboer van Goed Bezig Oldebroek. Dit kan door te bellen naar 06 57 515 489 of mail uw naam, telefoonnummer, woonplaats en gegevens voor noodgevallen naar lspijkerboer@oldebroek.nl. Deelname is op eigen risico. 

Recente nieuwsitems