Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Meidoorn sportiefste school gemeente Oldebroek

woensdag 24 mei 2017

Tijdens de Koningsspelen sportdag in de gemeente Oldebroek op vrijdag 21 april bleek basisschool de Meidoorn uit Wezep de sportiefste. Op woensdag 24 mei werd de school verrast met een bezoek van Goed Bezig en ontving de wisseltrofee, een clinic van een Gelders toptalent en een splinternieuwe voetbaltafel. Deze wordt aangeboden door een partner van Goed Bezig Oldebroek: Plus Supermarkt uit Wezep.




Beoordeling

Tijdens de Koningsspelen sportdag deden groep vier tot en met zes mee aan een sportcarrousel en groep zeven en acht aan een slagbaltoernooi. “Alle teams werden elke ronde door spelleiders en scheidsrechters beoordeeld op hulp bij de organisatie, inzet tijdens de clinics, de omgang met elkaar, schoon houden van de locaties, de vaardigheid bij de clinics en gezonde voeding tijdens de dag. De Meidoorn blonk hier in uit en met een ruime voorsprong op de Rank en Regenboog mogen ze zich een jaar lang sportiefste school van de gemeente Oldebroek noemen.” Aldus Sanne Visser van Goed Bezig Oldebroek.



Geen toeval

Het lijkt geen toeval dat de school tot sportiefste wordt uitgeroepen. In april behaalde de school ook al de sportiviteitsprijs bij het schoolvoetbal, zowel bij de jongens als de meiden. En tijdens de avondvierdaagse in mei wonnen ze de beker voor de school met gemiddeld genomen de langst gelopen afstand. Anneke Fikse, directrice van de Meidoorn hierover: “We werken hier voortdurend aan want we vinden het belangrijk dat iedereen positief met elkaar om gaat . Dat het zichtbaar is op onze school maakt dat we erg blij zijn met deze waardering.”


Recente nieuwsitems