Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

dinsdag 7 maart 2023

Goed Bezig Oldebroek organiseert voor de tweede keer de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Oldebroek. Vanaf woensdag 5 april wandelen deelnemers twintig weken in en om Wezep. Daarbij sluiten ook zorgprofessionals aan om deelnemers te motiveren en informeren over een gezonde leefstijl. “Wil je werken aan je gezondheid, op zoek naar gezelligheid of beginnen met bewegen? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te wandelen”, aldus buurtsportcoach Laura Daanen

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Laura legt uit: “Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en gezellig. Daarnaast krijg je tips over een gezond leven.”

Start wandelingen

Op woensdag 5 april is de eerste wandeling in Wezep. Er wordt elke woensdag gewandeld van 11:00 tot 12:00 uur. De buurtsportcoach houdt rekening met elk wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. De groep sluit de Nationale Diabetes Challenge in september feestelijk af. Meedoen kost 5 euro voor twintig wandelingen.  

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 22 maart om 11.00 uur organiseert Goed Bezig Oldebroek een informatiebijeenkomst over de Nationale Diabetes Challenge in het Harlekijntje, Boterakkers 19 te Wezep. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door het formulier in te vullen op de website: www.goedbezigoldebroek.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Laura Daanen van Goed Bezig Oldebroek via LDaanen@oldebroek of via 06 19 49 89 01.

Recente nieuwsitems