Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nationale Diabetes Challenge (NDC)

Wandel jij mee met de Nationale Diabetes Challenge? Meld je hier aan!

Het doel van de NDC is door wekelijks samen te wandelen, mensen in beweging te brengen. Er wordt op een sportieve manier gewerkt aan de gezondheid en het welzijn van de deelnemers. Naast de wekelijkse wandelingen ontvang je oefeningen en tips over wandelen en gezonde leefstijl van de professional die meeloopt. Daarnaast wordt dit jaar de NDC feestelijk afgesloten in Apeldoorn tijdens de ploegenpresentatie van het WK Volleybal.

Voor wie is de NDC?

Mensen met (pre)diabetes zijn van harte welkom bij NDC. Ook volwassenen met overgewicht en/of chronisch zieken (zonder diabetes) mogen meelopen. De NDC is tevens voor mensen die willen starten met bewegen. Het is dus niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen.

Je doet het niet alleen!

Je wandelt één keer per week zelfstandig. De andere keer wandel je als groep en loopt er een zorg-, sport-, en/of welzijnsprofessionals mee, om de beurt wandelen zij met je mee. Een buurtsportcoach van Goed Bezig Oldebroek begeleidt de wandelgroep en zet de routes uit. De gezamenlijke wandelingen in Wezep starten op maandag 2 mei om 16.00 uur bij het Harlekijntje, Boterakkers 19 in Wezep. In Oldebroek start de wandeling op woensdag 4 mei om 16.00 uur bij Contour Fysiotherapie, Van Sytzamalaan 11 in Oldebroek.

Aanmelden

Wil je meer informatie? Neem contact op met Laura Daanen via 06 19 49 89 01 of mail LDaanen@oldebroek.nl.

Heb je voldoende informatie en wil je meewandelen? Meld je dan aan via deze link.