Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Vakantieboekje, speelkaart en beweegkriebels voor basisschooljeugd

donderdag 4 juli 2019

In de laatste weken voor de zomervakantie krijgen de kinderen op de basisschool een speelkaart en vakantieboekje mee. Hiermee kunnen ze in de vakantie deelnemen aan leuke activiteiten in de regio Oldebroek. Daarnaast wordt voor de groepen 1 tot en met 4 ‘Beweegkriebels’ gepromoot. Een cursus om verschillende sporten uit te proberen.

Vakantieboekje

Tijdens de zomervakantie zijn er veel activiteiten in en om de gemeente Oldebroek. Deze zijn verzameld in een speciaal vakantieboekje. Daar staan ook nog leuke tips in om je in de vakantie goed te vermaken. Ook voor wie niet op vakantie gaat staan er activiteiten in die je vakantie tot een feestje maken.

Bekijk hier het vakantieboekje online.

Bekijk hier het bijbehorende filmpje.  

Buitenspeelkaart

Met een speciaal ontworpen buitenspeelkaart kunnen kinderen op pad in hun eigen buurt. Het is een onderdeel van de campagne Gratis Bewegen. Die campagne wil simpele manieren om extra te bewegen uitlichten. Met de kaart zoeken kinderen hun buitenspeelplekjes op en kunnen een buitenspeel-bucketlist afwerken. Ook is er een speciale code te kraken en met een ingekleurde kaart valt een prijs te winnen.

Klik hier (pdf, 20 MB) voor de online kaart van Oldebroek, Oosterwolde en Noordeinde.
Klik hier (pdf 32 MB) voor de online kaart van Wezep, Hattemerbroek en ‘t Loo.

Beweegkriebels

Kinderen uit groep 1 tot en met 4 kunnen zich inschrijven voor de cursus ‘Beweegkriebels’. Hiermee proberen ze dit najaar vijf tot zes sporten uit. Daarna kiezen ze de sport die het beste bij ze past. Er wordt in de cursus rekening gehouden met leeftijd en woonplaats. Deelnemen kost €10,- en inschrijven kan tot 24 september 2019 op www.goedbezigoldebroek.nl.

Klik hier voor de flyer van Oldebroek, ’t Loo, Oosterwolde en Noordeinde

Klik hier voor de flyer van Wezep en Hattemerbroek.
Bovenstaande zijn initiatieven van Goed Bezig Oldebroek en de gemeente Oldebroek, in samenwerking met lokale aanbieders.

Recente nieuwsitems