Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Vacature Buurtsportcoach Gezondheid & Zorg (26 - 34 uur)

vrijdag 9 juni 2023

Wat ga je doen?

  • Je werkt aan de uitvoering van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en voert in direct contact met de gemeente hiervoor diverse projecten en opdrachten uit. Bijvoorbeeld: Je brengt de startsituatie voor de ketenaanpakken valpreventie, welzijn op recept en Kind naar Gezonder Gewicht in kaart. Je verdiept je in de ketenaanpak en randvoorwaarden, gaat in gesprek met partners en documenteert welke partijen een rol spelen, wat er al gebeurt, welke afspraken zijn gemaakt en waar nog kansen liggen.
  • Je gaat aan de slag binnen het lokale kernteam van Opgroeien in een Kansrijke Omgeving (OKO). Je overlegt, plant, coördineert en organiseert activiteiten in de verschillende omgevingen van jongeren in onze gemeente.
  • Je werkt toe naar de pilotfase van het implementeren van leefstijllessen op de basisschool. Ook dromen wij van een school die een gezonde lunch verzorgt voor zijn leerlingen. Jij ook?

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie binnen een veelzijdige en groeiende organisatie.
  • Een arbeidscontract tot 31 juli 2024, met de intentie deze te verlengen. Het aantal uur is afhankelijk van je eigen wensen en kernkwaliteiten.
  • Binnen de CAO Sport is de functie ingedeeld in schaal 9, het aanvangssalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring in een vergelijkbare functie.

Wie ben jij?

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg (zorgsector) en weet hoe bewegen kan bijdragen aan het voorkomen of verminderen (preventie) van overgewicht en gezondheidsproblemen.
  • Je ben iemand die proactief schakelt, verbindt en draagvlak creëert binnen je netwerk.  
  • Je beschikt over organisatietalent en kunt projectmatig werken.

Nieuwsgierig?

Heb jij de gevraagde opleiding en herken jij jezelf in het profiel, stuur dan jouw motivatiebrief met CV voor 23 juni naar LDaanen@oldebroek.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Laura Daanen, LDaanen@oldebroek.nl of 06 19 49 89 01. De gesprekken vinden plaats op 27 of 28 juni.

Wie zijn wij?

Het team van Goed Bezig Oldebroek bestaat uit twaalf verschillende buurtsportcoaches. In opdracht van de gemeente en lokale partijen zetten wij ons in voor een gezonde en beweegvriendelijke omgeving in de gemeente Oldebroek. Daarbij proberen we de gezonde keuze leuker en makkelijker te maken. We zijn in dienst van de Gelderse Sport Federatie (GSF) en werken in opdracht van de gemeente Oldebroek. De GSF is werkgever van ruim vijftig buurtsportcoaches, die in heel Gelderland mensen in beweging brengen.

Recente nieuwsitems