Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Theatervoorstelling voor vrijwilligers sportclubs

vrijdag 7 oktober 2022

Op dinsdag 25 oktober is de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Deze is speciaal gericht op trainers en coaches van sportclubs. Door een bijdrage vanuit het lokaal Sportakkoord van Heerde, Hattem en Oldebroek is de voorstelling gratis te bezoeken. Aanmelden is wel nodig, want vol is vol.

Positief coachen

Kevin Scholten is buurtsportcoach van Goed Bezig Oldebroek en betrokken bij de organisatie: “Trainers en coaches komen soms voor verrassende of onverwachte situaties te staan lopende een sportseizoen. Deze voorstelling helpt ze bij het positief blijven coachen. Het moet het sportplezier van zowel de trainer/coach, als de sporter vergroten.” Hij roept dan ook alle verenigingen op om de voorstelling te bezoeken: “Ben jij een trainer, coach of bestuurslid bij een sportclub? En wil jij dat het nog beter gaat met jullie sportende kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt? Kom dan zeker kijken!”

Actuele thema’s

Het betreft een theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF. “Het stipt stuk voor stuk actuele en urgente thema’s in de sport aan”, legt Kevin uit: “Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor de trainer of coach. Daarom willen we deze voorstelling graag laten zien aan de sportvrijwilligers uit onze gemeente.”

Aanmelden

De uitvoering op dinsdag 25 oktober 2022 vindt plaats in theaterzaal in MFC De Marke aan de Daendelsweg 2 in Hattem. De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. De toegang is gratis, maar van tevoren aanmelden is wel nodig. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Recente nieuwsitems