Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Sport en cultuur voor iedereen!

woensdag 7 september 2022

Is er geen geld voor muziekles? Of is het lastig om de contributie van de sportclub te betalen? Het Jeugdfonds en Volwassenenfonds helpen! De fondsen betalen het lesgeld en/of benodigdheden voor gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Inwoners van de gemeente Oldebroek kunnen een bijdrage aanvragen bij het Jeugdfonds voor kinderen tot 18 jaar. Inwoners vanaf 18 jaar kunnen dit doen bij het Volwassenfonds. Alleen een intermediair kan een aanvraag indienen. Hij of zij kent de spelregels en weet of je (kind) in aanmerking komt. Op www.goedbezigoldebroek.nl staat een overzicht van intermediairs in de gemeente.

Rudolf Huberts is lokaal aanspreekpunt van beide fondsen. Hij hoopt dat mensen niet schromen om er gebruik van te maken: “Alles wordt duurder, waardoor deelname aan sport of cultuur soms in het gedrang kan komen. Dat willen wij voorkomen! Met een intermediair op elke school, maar ook veel lokale instanties hopen we dat de drempel zo laag mogelijk wordt”.

Wil jij ook meedoen?

Komt het meedoen aan sport of cultuur voor jou ook in gevaar? Kijk dan of jij in aanmerking komt voor het fonds. Lees meer informatie over het Jeugdfonds en Volwassenenfonds.
Heb jij een vraag of wil je meer informatie, neem dan contact op met Rudolf Huberts via rhuberts@oldebroek.nl of 06 44 928 259.

Recente nieuwsitems