Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Doe ook mee met de #7dagenwater challenge!

woensdag 1 juni 2022

Lukt het jou om 7 dagen alleen water te drinken?

Goed Bezig Oldebroek daagt jou uit om mee te doen met de #7dagenwater challenge. De challenge start op vrijdag 10 juni 17.00 uur en duurt tot vrijdag 17 juni 17.00 uur. Reset je drankgebruik; even geen zoete drankjes, koffie of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat!

Laura Daanen is als JOGG-regisseur betrokken bij de organisatie: “Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Op de Noord Veluwe hebben wij het lekkerste kraanwater ter wereld. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie.” Om water drinken weer normaal te maken organiseert Goed Bezig Oldebroek samen met dertien andere Gelderse gemeenten de #7dagenwater challenge.

Ambassadeurs

Dat de challenge aanslaat blijkt uit de animo bij het zoeken van lokale ambassadeurs. “Met local hero’s Liesbeth Vos - van de Weg, Hilbert Kraaij, Marco Bruintjes en Rieneke Uitslag als ambassadeurs stimuleren we inwoners om zeven dagen alleen water of thee te drinken,” vertelt Laura.

Ga de uitdaging aan

Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit met polsbandje thuisgestuurd! Aanmelden kan tot en met 8 juni. Meld je aan als klas, vriendengroep, gezin of met collega’s en maak kans op mooie prijzen.

Recente nieuwsitems