Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Enquête over sport en bewegen

dinsdag 22 december 2020

Geef uw mening!

Gemeente Oldebroek onderzoekt in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek de sport- en beweegbehoefte van de inwoners. Dit met als doel om zoveel mogelijk inwoners structureel in beweging te brengen. Waarom sport de één regelmatig en ervaart de ander juist drempels? Om dit scherp te krijgen wordt iedereen vanaf 18 jaar, sportief of niet, uitgenodigd om de enquête in te vullen.

Alle huishoudens in de gemeente hebben een uitnodiging in de brievenbus gekregen om mee te doen aan het online onderzoek. De vragen gaan over de huidige situatie, en over de wensen en behoeften die er zijn omtrent sport en bewegen. Anouk Klompmaker namens Goed Bezig Oldebroek hierover: “De resultaten van de vragenlijst vormen de basis voor een passend beweegaanbod in de gemeente Oldebroek. Het is van belang voor het onderzoek dat zowel sporters als mensen die niet of nauwelijks bewegen de enquête invullen.”

Doe mee

De enquête is in te vullen via de QR code op de flyer of via www.oldebroek.nl/sportenquete. Deelnemers blijven anoniem.
Inwoners die liever een papieren versie van de enquête willen ontvangen, kunnen contact opnemen met gemeente Oldebroek via 0525 63 82 00. Invullen kan tot en met dinsdag 19 januari 2021.

Recente nieuwsitems