Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Online Koningsspelen in Oldebroek

vrijdag 17 april 2020

OLDEBROEK - In minimaal 30 Gelderse gemeenten, waaronder Oldebroek, vinden op vrijdag 24 april de Gelderse Online Koningsspelen plaats. Goed Bezig Oldebroek heeft in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) en lokale partijen een actief programma samengesteld. Kinderen kunnen individueel, thuis en met behulp van video’s deelnemen.

Online in beweging

Nu de scholen nog tot minimaal 28 april gesloten zijn vanwege het coronavirus, gaan de landelijke Koningsspelen in 2020 niet door. De GSF heeft het initiatief genomen om een online versie van de Koningsspelen voor basisschoolkinderen in Gelderland te organiseren. In de gemeente Oldebroek zorgt Goed Bezig met behulp van video’s voor een interactief programma. Zij krijgen daarbij hulp van Dansschool Bruinewoud en Bootcamp Oldebroek.

Programma

De centrale warming up wordt om 9:00 live uitgezonden door Omroep Gelderland. Daarna kunnen de kinderen meedoen via de social media kanalen van Goed Bezig Oldebroek. In het programma is ruimte voor dans, bootcamp, een gezonde traktatie maken en jezelf en omgeving feestelijk aankleden. Ook hebben de buurtsportcoaches van Goed Bezig een paar uitdagingen voor de kinderen.

Deel en win

De Gelderse Online Koningsspelen vinden plaats op vrijdag 24 april, van 09.00 tot 12.00 uur. Deelnemers worden opgeroepen om hun activiteiten zoveel mogelijk live of achteraf te delen via social media. Kinderen uit de gemeente Oldebroek maken daarbij kans op een prijs. Dit kan als zij bij het plaatsen van hun foto of filmpje Goed Bezig taggen en gebruik maken van de hashtags #GoK en #goedbezig.

Meer informatie en meedoen

De start van Gelderse Online Koningsspelen is vanaf 9:00 uur op TV Gelderland en www.omroepgelderland.nl. Daarna is het programma verder te volgen via de sociale media van Goed Bezig Oldebroek. Kijk op www.goedbezigoldebroek.nl voor meer informatie, de link naar de streams en de materialen die je nodig hebt om mee te doen.

 


Materialen en linkjes

Klik hier voor de livestream met de warming up via TV Gelderland (vrijdag 24 april om 9:00 uur)
Klik hier (vanaf vrijdag 09:00 uur) voor de streams van Goed Bezig Oldebroek

Bekijk hier welke materialen je nodig hebt voor de Gelderse Online Koningsspelen.

Bekijk hier wat je nodig hebt voor de afsluitende lunch.

Recente nieuwsitems