Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Gratis sport en muziekles voor kinderen

vrijdag 24 januari 2020

Muzieklessen volgen, schilderen, op korfbal gaan of op zwemles? Voor sommige kinderen is dat geen vanzelfsprekendheid, omdat het geld kost. Wilt uw kind graag bij een sportclub of een creatieve cursus volgen, maar heeft u hier geen geld voor? Het Jeugdfonds zorgt ervoor dat uw kind ook mee kan doen.

Voor wie is het Jeugdfonds?

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur helpt gezinnen met een laag inkomen. Voor alleenstaande ouders is dat een netto inkomen van €1.262,78 of minder per maand. Voor echtparen geldt een gezamenlijk netto inkomen van €1.803,97 of minder per maand.

Hoe komt u in aanmerking?

Is uw kind tussen de 0 en 18 jaar oud? En denkt u in aanmerking te komen voor het Jeugdfonds? Dan kunt u een tussenpersoon vragen om een aanvraag voor uw kind in te dienen. Denk bijvoorbeeld aan een leerkracht op school, een jeugdwerker, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of Goed Bezig Oldebroek. U kunt zelf geen aanvraag indienen voor het Jeugdfonds. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.oldebroek.nl/jeugdfonds .

Of neem contact op met Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek, tel. 038 375 86 58 of e-mail rhuberts@oldebroek.nl

Meer regelingen

De gemeente Oldebroek heeft nog meer regelingen voor mensen met een laag inkomen. Kijk hiervoor op www.oldebroek.nl/laaginkomen .

Recente nieuwsitems