Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Goed Bezig Oldebroek organiseert sport- en spelmiddagen op basisscholen

donderdag 16 mei 2019

Wezep – Na de zomervakantie steekt Goed Bezig de welbekende sportinstuiven in een nieuw jasje. Goed Bezig gaat namelijk wekelijks sport- en spelmiddagen op basisscholen organiseren. Tijdens deze zogeheten AftersCool worden gelijk na schooltijd op het schoolplein door de buurtsportcoaches beweegactiviteiten aangeboden aan alle kinderen van de deelnemende basisschool.

Pilots

Tussen de mei- en zomervakantie wordt er drie keer proefgedraaid. Zo waren de buurtsportcoaches van Goed Bezig dinsdag 7 mei te gast bij CBS de Rank in Wezep voor een pilot. Na schooltijd deden zowel de onderbouw als de bovenbouw gave sporten en spellen, met als hoogtepunt het boogschieten. Twirlvereniging Majofique uit Wezep was ook aanwezig. De coaches van Majofique gaven majoretteworkshops aan de kinderen van de onderbouw.

Op 28 mei zijn de buurtsportcoaches aanwezig op het schoolplein van CNS de Regenboog in Oldebroek. Aldaar organiseert Goed Bezig een AftersCool voor de kinderen van CNS de Regenboog én de Timotheusschool. Ook de kinderen van het SKGO mogen deelnemen.

Interesse?

Heeft u als betrokkene van een basisschool interesse in AftersCool? Of bent u betrokken bij een sportvereniging en wilt u uw sport én vereniging tijdens een sport- en spelmiddag onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Laura Daanen via LDaanen@oldebroek.nl.

Recente nieuwsitems