Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Water voor iedereen bij WHC

donderdag 4 april 2019

WEZEP - Op woensdag 3 april 2019 opende wethouder Liesbeth Vos–van de Weg een watertappunt bij voetbalvereniging WHC. Het watertappunt was een cadeau van de gemeente aan WHC als beloning voor het behaalde Gezonde Kantine vignet in september 2018. Het watertappunt is gerealiseerd door Goed Bezig Oldebroek en onderdeel van de campagne DrinkWater!

De opening vond plaats tijdens het schoolvoetbaltoernooi dat jaarlijks bij WHC georganiseerd wordt. Het watertappunt werd door de vele aanwezige voetballers enthousiast in gebruik genomen. ‘’Water is gezond en ook nog erg lekker. Met dit watertappunt maken we de gezonde keuze makkelijker,’’ aldus wethouder Liesbeth Vos-van de Weg.

Opening Watertappunt

Geertje Schut is namens WHC is al drie jaar bezig om de kantine gezonder te maken. Ze vertelt gepassioneerd over de gezonde sportkantine van WHC: ‘’We voegen steeds meer gezonde producten toe aan het assortiment, zo hebben we iedere zaterdag gezonde broodjes en fruit. Met dit watertappunt zetten we een grote stap richting ons doel voor dit seizoen: het vignet Zilveren Sportkantine behalen.’’

Opening Watertappunt

Recente nieuwsitems