Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Geef uw mening over speel- en sportplekken

maandag 4 februari 2019

Speel- en sportplekken in onze gemeente vinden wij belangrijk. Graag horen we van u hoe u denkt over deze plekken. Vul de online enquête in en/of kom naar één van de speel- en sportplek bijeenkomsten.

Fijn en veilig spelen

In alle kernen van de gemeente Oldebroek hebben we plekken waar kinderen buiten kunnen spelen en sporten. Graag praten we met u over deze plekken; hoe ze zijn ingericht, kunnen kinderen er fijn en veilig spelen en hoe u zich daarvoor kunt inzetten.

Enquête

Geef uw mening door een enquête in te vullen via www.speelplan.nl/oldebroek. We zijn erg benieuwd! De vragenlijst is voor alle inwoners uit gemeente Oldebroek, kinderen en volwassenen.

Bijeenkomsten

Naast de enquête bent u ook van harte welkom op een van onderstaande avonden. Deze bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we graag met u in gesprek over de speel- en sportplekken binnen uw dorpskern.

Donderdag 14 februari 2019
Zwikmeule, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek
Voor inwoners Noordeinde, Oosterwolde, Oldebroek en ’t Loo

Woensdag 27 februari 2019
Agnietencollege, Noordsingel 70 in Wezep
Voor inwoners Wezep Noord

Donderdag 28 februari 2019
De Brinkhof, Zuiderzeestraatweg 500 in Wezep
Voor inwoners Wezep Centrum

Donderdag 7 maart 2019
De Bouwakker, Merelstraat 27 in Hattembroek
Voor inwoners Wezep Oost en Hattemerbroek

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie over dit onderwerp en/of vragen, kunt u contact opnemen met Jessica Ramakers via jramakers@oldebroek.nl of tel. 0525 63 82 00.

Poster enquête

Recente nieuwsitems