Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Opleiding VertrouwensContactPersoon in Oldebroek

maandag 4 februari 2019

Binnen de sport en cultuurwereld staat een veilig klimaat de laatste jaren hoog op de agenda’s. Om hier goed op in te spelen werken steeds meer aanbieders met een vertrouwenscontactpersoon binnen hun organisatie. Goed Bezig Oldebroek organiseert nu een opleiding tot VertrouwensContactPersoon in Oldebroek. De opleiding wordt gegeven door de sportbond NOC*NSF, maar de geadviseerde structuren voor en het inrichten van de vereniging zijn universeel.Inhoud opleiding
De opleiding wordt georganiseerd op dinsdag 5 en 26 maart 2019 van 18:30 - 22:00 uur bij voetbalvereniging Owios aan de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek. Met deze opleiding worden cultuur- en beweegaanbieders op weg geholpen om invulling te geven aan een veiliger klimaat binnen hun organisatie. Klik hier voor de inhoud en leerdoelen.

Kosten en inschrijving
Vijf aanbieders hebben zich inmiddels al met meerdere personen ingeschreven. Verenigingen uit de gemeente Oldebroek kunnen zich aanmelden via Goed Bezig Oldebroek, voor hen geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op met Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek via goedbezig@oldebroek.nl of 038 375 8658.
De kosten voor de cursus bedragen €200,- per persoon voor partijen buiten de gemeente Oldebroek. Deze kunnen zich opgeven via deze link en klik dan rechtsboven op Oldebroek.

Recente nieuwsitems