Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Sinterklaasintocht en Pietengym in Oldebroek

donderdag 8 november 2018

Op zaterdag 24 november komt Sinterklaas met zijn pieten aan in Oldebroek. De goedheiligman maakt een rondgang door het dorp en is daarna aanwezig bij een Pietengym in de Talter. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen zich inschrijven voor de Pietengym, bij de intocht kan iedereen aansluiten zonder aan te melden.

Intocht
Sinterklaas start zijn rondgang door Oldebroek op het Raadhuisplein. Hier zal hij vanaf 12:45 uur met een speciale kar vertrekken; ‘de Pietenexpress’. De route voert door verschillende straten van Oldebroek. Rond 13:30 uur komt hij aan bij de Talter en wordt hij feestelijk onthaald in de Rabozaal door Dirk Jan Grootkarzijn. Om 14:00 uur is de intocht afgelopen.

Pietengym
Na de intocht start om 14:15 uur de Pietengym. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen deelnemen, maar aanmelden hiervoor is noodzakelijk via www.goedbezigoldebroek.nl. Kinderen kunnen in vier rondes hun pietendiploma behalen. Er is dans, gym, spel en een ontmoeting met Sinterklaas.

Organisatie van de intocht en Pietengym is handen van de ondernemersvereniging Oldebroek, gymvereniging SOS, dansschool Bruinewoud en Goed Bezig Oldebroek.

Recente nieuwsitems