Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Workshops voor sportvrijwilligers

dinsdag 28 augustus 2018

Aan het begin van een nieuw sportseizoen pakken veel vrijwilligers weer hun taken op. Als vrijwilliger probeer je de vereniging zo goed mogelijk draaiende te houden. Dit is niet altijd makkelijk en daar kun je best wat ondersteuning bij gebruiken. Goed Bezig Oldebroek biedt daarom twee workshops aan in de Nationale Sportweek.Vier inzichten over trainerschap
Trainers geven we graag een duwtje in de rug aan het begin van het seizoen. Tijdens de scholing ‘4 inzichten over trainerschap’ breng je jouw sterke én ontwikkelbare punten in kaart en reflecteer je op je eigen rol als trainer. Je leert daardoor met vier vaste inzichten, hoe jij je kwaliteiten het beste kunt inzetten, ook in lastige situaties. Klik hier voor een video met meer informatie.
Deelname is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Klik HIER om je aan te melden, na aanmelding krijg je een bevestiging en een voorbereidingsopdracht toegestuurd.

Datum: Maandag 24 september 2018
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: Harlekijntje, Boterakkers 19 in Wezep
De vertrouwenscontactpersoon binnen mijn vereniging

Op weg naar een veiliger sportklimaat zetten veel verenigingen in op een vertrouwenscontactpersoon. Maar wat komt daar allemaal bij kijken en hoe vind je zo iemand? Goed Bezig Oldebroek wil samen met jullie en het Centrum voor Jeugd & Gezin, Sociaal Team en NOC*NSF kijken hoe we dit lokaal het beste kunnen vormgeven. Kunnen we elkaar helpen of samenwerken? We nodigen je van harte uit, ook al ben je nog niet begonnen aan dit vraagstuk of heb je de hele procedure al opgetuigd!
Deelname is gratis, maar geef je wel even op met naam en functie via goedbezig@oldebroek.nl.

Datum: Woensdag 26 september 2018
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Locatie: Harlekijntje, Boterakkers 19 in Wezep

Recente nieuwsitems