Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep en Hattemerbroek

woensdag 11 juli 2018

Goed Bezig Oldebroek organiseert op vrijdag 21 september een fitheidstest voor 55-plussers uit Wezep of Hattemerbroek. De test is vooral bedoeld voor wie momenteel weinig beweegt en wil weten hoe het met de persoonlijke fitheid gesteld is. Of voor inwoners die meer aan beweging willen doen. De fitheidstest wordt gehouden in de Kamphal in Wezep.

Woont u in Wezep of Hattemerbroek en bent u 55 jaar of ouder? Dan kunt u eind augustus een persoonlijke uitnodiging verwachten voor deze fitheidstest. In de uitnodiging vindt u meer informatie over de test en het aanmelden hiervoor. Voor inwoners van Oldebroek en de kernen daarom heen werd vorig jaar een test georganiseerd.De test wordt georganiseerd in samenwerking met SWO en De Akker Fysiotherapie en met medewerking van de Gelderse Sport Federatie. Aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen wordt de huidige conditie gemeten en kunnen de resultaten bekeken en besproken worden. Ook wordt er informatie over sportaanbod voor 55-plussers verstrekt.

Mocht u al regelmatig bewegen is het niet nodig mee te doen. Wel zou het fijn zijn als u als vrijwilliger wilt helpen op deze dag.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Dan kunt u contact opnemen met Goed Bezig Oldebroek door een e-mail te sturen aan Krista Schakel via kschakel@oldebroek.nl.

Recente nieuwsitems