Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Uitnodiging gesprekstechniektraining

dinsdag 17 april 2018

Beste leerkracht, IB-er, trainer, vertrouwenspersoon, JSF/JCF-intermediair, jongerenwerker, genodigde,

Graag nodigen wij u uit voor een training over het positief bespreekbaar maken van overgewicht en andere problematieken bij kinderen en hun ouders. Wij vinden het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten en dat lastige onderwerpen besproken kunnen worden. Als hiervoor het initiatief bij ons ligt en wij het bespreekbaar maken is de weg naar (eventuele) passende hulp beter bereikbaar.
De training zal plaatsvinden op donderdag 17 mei en is bedoeld voor iedereen die in zijn vrije tijd of vanuit professioneel oogpunt betrokken is bij kinderen.

De training wordt jullie aangeboden door Jongeren Op Gezond Gewicht – Noord Veluwe en verzorgd door Annemarie Schouten van Klotz Schouten Prevoo. Dit is een ervaren training- & coachingsbureau die deze training in de andere gemeentes van Noord-Veluwe al verzorgd heeft.
Het tijdspad van deze training op donderdag 17 mei 2018 ziet er als volgt uit:

Tijd: 16.00 – Inloop met koffie & thee
16.30 – Start training
18.00 – Pauze: soep & broodjes
18.30 – Vervolg training
20.00 – Einde

Locatie: Harlekijntje, Boterakkers 19, Wezep

Inhoud training
De training zal een stuk onderbouwde achtergrondinformatie bieden over de ontwikkeling van kinderen en de gesprekstechnieken vanuit de theorie toelichten. Daarnaast zal er geoefend worden om deze vaardigheden in te zetten binnen uw eigen rol of functie. Een interactieve avond met ruimte voor het oefenen van de praktijksituaties.

Om de training zo toepasbaar mogelijk te maken is het mogelijk om een situatie aan te dragen middels een casus. Deze kunt u voor 9 mei mailen naar: annemarie@klotzschoutenprevoo.nl

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd geraakt en van plan te komen? Meld u zich dan uiterlijk maandag 14 mei bij: kschakel@oldebroek.nl
Bij aanmelding graag vermelden vanuit welke rol/functie u de training bezoekt & eventuele dieetwensen.

Hartelijke groet, mede namens Stichting Wiel,

Krista Schakel
JOGG-regisseur
Goed Bezig Oldebroek

Recente nieuwsitems