Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Sportieve kinderfeestjes in de spotlights

vrijdag 8 januari 2016

OLDEBROEK – De gezonde keuze makkelijker maken in de omgeving van de jongeren! Dat is een mooie samenvatting waarvoor Goed Bezig Oldebroek zich inzet met de JOGG – beweging (Jongeren Op Gezond Gewicht). Hierbij horen gezonde voeding en voldoende beweging. Aandachtswijk in de gemeente Oldebroek is Wezep, maar een aantal interventies worden gemeentebreed uitgerold. Zo was er eind 2015 aandacht voor DrinkWater! en nu voor sportieve kinderfeestjes.
Hiermee wil Goed Bezig – JOGG Oldebroek helpen om een gezondere keuze te maken en laten zien dat deze ook erg leuk is!Aanbod
Via de scholen in de gemeente Oldebroek en in openbare gebouwen worden folders verspreid met aanbieders uit de regio die een sportief kinderfeestje aanbieden. Deze hebben vaak speciaal voor deze gelegenheid hier een gezond tintje aan gegeven. Je kunt in ieder geval lekker bewegen en hebt een spetterend feestje!
Er zijn natuurlijk veel meer leuke en sportieve kinderfeestjes. De bedrijven in de folder zijn net als alle andere in de regio benaderd door Goed Bezig en stonden open voor een ‘sportieve touch’ in hun aanbod. Staat het kinderfeestje van uw bedrijf er niet bij en wilt u dit wel onder de aandacht brengen, of wilt u als sportvereniging een kinderfeestje aanbieden, neem dan contact met Goed Bezig Oldebroek. Ook als u nog tips heeft naar aanleiding van het boekje met sportieve kinderfeestjes wordt uw reactie op prijs gesteld.

Samenwerking
Één van de pijlers binnen JOGG is publiek-private samenwerking. Hierin worden ook private partijen uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan een gezondere omgeving van hun werkgebied. Zo is SNS-bank Wezep al een officiële partner van Goed Bezig – JOGG Oldebroek en nauw betrokken geweest bij de realisatie van de DrinkWater! campagne in het najaar van 2015. Met deze folder hebben we ook weer een aantal bedrijven bereid gevonden om mee te denken in een gezondere leefomgeving van de jongeren.

Contact
Wilt u contact met ons opnemen of meer informatie over Goed Bezig – JOGG – Oldebroek, kijk dan op: www.goedbezigoldebroek.nl

Via deze link kunt u het boekje met sportieve verjaardagsfeestjes online bekijken

Recente nieuwsitems