Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Beweegkriebels

Beweegkriebels: Kies je sport!

 

 

 WEZEP / OLDEBROEK - Wil je graag op een sport maar weet je nog niet wat je leuk vindt? Schrijf je dan in voor Beweegkriebels. Van oktober tot en met december kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 4 meedoen. Je maakt kennis met verschillende sporten in de gemeente Oldebroek. Elke sport probeer je twee keer, er is één sportmoment per week. Na afloop maak je een keuze voor één sport. De perfecte manier om erachter te komen wat je leuk vindt!

Verschillende groepen

Tijdens Beweegkriebels splitsen we de gemeente in tweeën. Per regio zijn er verschillende sportaanbieders. Ook is er een aparte inschrijving voor de leeftijdscategorie. Er is per regio een blok voor groep 1/2 en voor groep 3/4. Er zijn dus vier verschillende blokken opgezet. Klik op het blok van jouw keuze om je direct aan te melden.

- groep 1/2 Wezep/Hattemerbroek

- groep 3/4 Wezep/Hattemerbroek

- groep 1/2 Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde

- groep 3/4 Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde


De sporten die worden aangeboden in regio Wezep/Hattemerbroek zijn: voetbal, dansen, gymnastiek, korfbal, twirl en judo.

De sporten die worden aangeboden in regio Oldebroek/Oosterwolde/’t Loo/Noordeinde zijn: voetbal, gymnastiek, volleybal, judo, mountainbike (alleen groep 1/2) en dansen (alleen groep 3/4).

 

Aanmelden

Let dus goed op voor welk blok je je inschrijft. Aanmelden kan tot 24 september via deze pagina. De kosten bedragen €10,- per persoon. De verdere informatie me de definitieve data, betaling en locaties worden in de loop van september gecommuniceerd.