Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

JOGG

JOGG: Gezonde jeugd, gezonde toekomst

Samen maken we gezond gewoon

JOGG is een landelijke beweging gericht op het terugdringen van overgewicht bij kinderen en jongeren in Nederland. Het doel van JOGG is om een gezonde leefstijl te stimuleren bij jongeren van 0-23 jaar, waarbij er aandacht wordt besteed aan gezonde voeding, voldoende beweging en een gezonde omgeving.

JOGG Noord - Veluwe is een lokale uitvoering van JOGG in de regio Noord - Veluwe, die zich richt op gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Hattem. De JOGG-aanpak wordt in de gemeente Oldebroek vormgegeven door Goed Bezig Oldebroek.

Logo JOGG
Goed Bezig Oldebroek is gericht op het bevorderen van gezond gedrag bij kinderen en jongeren in de gemeente Oldebroek. We werken samen met scholen, sportverenigingen lokale partners en andere lokale organisaties om gezonde voeding en voldoende beweging te stimuleren en overgewicht tegen te gaan. Door de samenwerking met JOGG kan Goed Bezig Oldebroek gebruikmaken van de expertise en ondersteuning van de JOGG-regisseur om een gezonde leefstijl te stimuleren onder jongeren van 0-23 jaar.

Samen streven JOGG, JOGG Noord – Veluwe & Goed Bezig Oldebroek naar een gezonde toekomst voor jongeren in de gemeente Oldebroek. Door het bieden van informatie, activiteiten en ondersteuning willen we bijdragen aan een gezonde leefstijl en het voorkomen van overgewicht bij jongeren. We besteden hierbij aandacht aan:

Meer informatie

Heb je vragen of wil je iets betekenen in deze JOGG-beweging? Dan kan je contact opnemen met buurtsportcoach/JOGG-regisseur Kevin Scholten: kscholten@oldebroek.nl / 038 375 8658.

JOGG Goed Bezig Oldebroek - Waterbar #7dagenwater Challenge