Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Gezonde Avond4Daagse

Gezonde pakketten Avond4Daagse, Kleuter4Daagse & Peuter4Daagse

Het initiatief Gezonde pakketten Avond4daagse Oldebroek is een programma dat gericht is op het bevorderen van gezonde voeding tijdens de Avond4Daagse, Kleuter4Daagse & Peuter4Daagse in de gemeente Oldebroek. De 4Daagse is een jaarlijks wandelevenement waarbij deelnemers gedurende vier dagen en/of avonden een bepaalde afstand wandelend afleggen.

Het doel van de gezonde pakketten is om gezonde voeding te promoten onder de deelnemers. In plaats van traditionele traktaties en snoep, worden gezonde pakketten verstrekt aan de wandelaars. Deze pakketten bevatten bijvoorbeeld fruit, groenten, gezonde snacks en drinken.

Door het aanbieden van gezonde pakketten wil de organisatie bijdragen aan een gezonde leefstijl en bewustwording van gezonde voeding tijdens het evenement. Het initiatief moedigt deelnemers aan om gezonde keuzes te maken en te genieten van voedzame snacks tijdens de 4Daagse.

Door gezonde pakketten aan te bieden draagt Goed Bezig Oldebroek bij aan een positieve invloed op de eetgewoonten van de deelnemers. Het kan hen bewust maken van het belang van gezonde voeding, ook tijdens evenementen en actieve periodes. Hierdoor worden gezonde keuzes gestimuleerd en wordt de 4Daagse een gelegenheid waar gezondheid en plezier hand in hand gaan.

Avond4Daagse Gezonde pakketten Goed Bezig Oldebroek