Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Kunstgroep De Talter

Kunstgroep “de Talter“ nodigt amateur schilders/tekenaars uit om deel te nemen aan De Talter Cultuurprijs 2019. De ingezonden werken zullen van 2 september t/m 4 november 2019 worden tentoongesteld in het Kulturhus de Talter in Oldebroek. Een deskundige jury beoordeelt de werken en kent uiteindelijk De Talter Cultuurprijs toe. Ook wordt er voor iedere deelnemer een persoonlijk juryrapport gemaakt met als doel: opbouwende tips te geven, waardoor je hopelijk in de toekomst de kwaliteit kunt verhogen en het plezier kunt vergroten. Er is nog een extra bijlage waarin we de beoordelingscriteria van de jury verduidelijken, zodat je daar rekening mee kunt houden, als je wilt.

De officiële prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagochtend 21 september 2019. Aansluitend ontvangt dan iedere deelnemer zijn/haar juryrapport.

Alle amateurschilders mogen deelnemen met één werk. Totaal is er ruimte voor maximaal 50 inzendingen.

Deelname kost € 6,= per inzending. Gelieve af te rekenen bij inlevering van het werk.

Het inschrijfformulier en de bijlage “beoordelingscriteria” kunt u downloaden van de site: www.kunstgroepdetalter.nl

Het werk mag te koop worden aangeboden, onder voorwaarde dat een provisie van 10% van de verkoopprijs naar Kunstgroep “de Talter” gaat.

De schilderijen moeten voorzien zijn van een deugdelijke ophangconstructie.

Kosten, zijnde schade, voortvloeiende uit de expositie zijn voor rekening van de exposant. Schade tijdens de expositie is voor rekening van de Kunstgroep. Schade als gevolg van ondeugdelijke aanlevering is voor rekening van de exposant.

De naam van de maker moet achterop het werk staan.

De werken moeten worden ingeleverd op 2 september 2019 (tussen 10.00 en 11.00 uur) in het Kulturhus de Talter. Ophalen is op 4 november 2019 (om 09.30 uur) eveneen in het Kulturhus de Talter.

Uiterste opgave datum is: 31 augustus 2019.

Inschrijvingsformulieren kunt u downloaden via onze site http://www.kunstgroepdetalter.nl/ onder de Talter Cultuurprijs pagina.

Activiteiten en sporten van Kunstgroep De Talter

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.