Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Lokale ambassadeurs dagen uit tot water drinken!

donderdag 28 mei 2020

Lokale ambassadeurs dagen uit tot water drinken!

OLDEBROEK - Goed Bezig Oldebroek daagt samen met vijf ambassadeurs jou uit om mee te doen aan aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op maandag 15 juni 0:00 uur en duurt tot zondag 21 juni 23:59 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeine en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat! In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarbij is het goed voor je huid, concentratie en draagt het bij aan een gezonde leefstijl. Water drinken, heel normaal.

Ambassadeurs

Dat de challenge aanslaat blijkt uit de animo bij het zoeken van lokale ambassadeurs. “Met Marcel Bruinewoud, Imke Spronk, Nienke van den Hoek, Jeika Bredewold en Liesbeth Vos hebben we een perfect team!” vertelt buurtsportcoach Jesse Terpstra van Goed Bezig Oldebroek. Onderwijs, sport, jeugd, het bedrijfsleven en de politiek zijn zo betrokken bij de challenge. “Draagvlak is erg belangrijk en met deze ambassadeurs betrekken we de hele gemeente bij de challenge.” aldus Terpstra.

Ga de uitdaging aan

Goed Bezig Oldebroek is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe en Vitens organiseren de #7dagenwater challenge in acht gemeenten op de Noord-Veluwe. Ga jij ook de uitdaging aan? Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit met polsbandje thuisgestuurd! Aanmelden kan tot 11 juni. Meld je aan als klas, vriendengroep, gezin of met collega’s en maak kans op mooie prijzen. Er worden per gemeente bidons verloot voor de hele klas, een gezinspakket en individuele prijzen.

De ambassadeurs van #7dagenwater 2020 

Vbnb,vlnr – Liesbeth Vos – Van de Weg (Wethouder), Marcel Bruinewoud (Dansschool Bruinewoud), Imke Spronk (leerling groep 8), Jeika Bredewold (Bredewold), Nienke van den Hoek (leerkracht).

Recente nieuwsitems