Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Loop mee met de virtuele wandelvierdaagse

donderdag 14 mei 2020

WEZEP - Veel wandelvierdaagsen zijn door het coronavirus helaas afgelast. Goed Bezig Oldebroek stimuleert daarom deelname aan de virtuele wandelvierdaagse. Iedereen kan tussen 1 en 7 juni op eigen gelegenheid vier dagen 5 of 10 kilometer lopen voor een medaille.

Deelnemers die zich inschrijven bepalen zelf wanneer ze de afstanden lopen. Er is geen bewijs nodig welke afstand daadwerkelijk is afgelegd en je mag zelf je route bepalen. Na afloop krijg je een medaille thuisgestuurd. Ook komt er een dagelijks een challenge online die je tijdens het wandelen uit kan voeren.

Alternatief

Het is volgens Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek geen vervanging van de jaarlijkse georganiseerde avondvierdaagsen in de regio: “Wij hopen dat dit een eenmalig ludieke editie is. Volgend jaar rekenen wij weer op de partijen in onze gemeente die dit normaal gesproken fantastisch organiseren.” Goed Bezig Oldebroek is niet de enige partij die deelname stimuleert: “Het idee is in meerdere gemeenten opgepakt, met gezamenlijke promotie tot gevolg. Een prima en veilige kans om met je gezin of vrienden mee te doen, volgens de geldende richtlijnen van het RIVM.”

Deelnemen

Voor het inschrijven en meer informatie kun je kijken op www.virtuelevierdaagse.nl. Deelnemen voor een medaille kost €6,- per persoon. De dagelijke challenges verschijnen op de hiervoor genoemde website en het Instagram account @virtuelevierdaagse.

Recente nieuwsitems