Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Looschool en de Regenboog winnaars schoolvolleybaltoernooi 2018

maandag 26 februari 2018

Op woensdag 21 februari vond het schoolvolleybaltoernooi plaats van volleybalvereniging Blauw Wit uit Oldebroek. De Looschool en de Regenboog eindigden op de eerste plaats.
Dit toernooi was de climax van een aantal kennismakingslessen op school en naschoolse volleybalinstuiven. Met het traject van kennismakingslessen, naschoolse instuiven en het toernooi werden bijna 900 kinderen meerdere keren geënthousiasmeerd voor volleybal. Het geheel is een initiatief van volleybalvereniging Blauw Wit en tot stand gekomen in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek.



Uitslag
Dit jaar deden er 25 teams mee van vier verschillende scholen, in twee groepindelingen namelijk groep 5/6 en groep 7/8. De wedstrijden waren in de Sporthal de Talter in Oldebroek.
Bij groep 5/6 eindigde de Timotheus 3 op de derde plaats, de Knallers (van CNS de Regenboog) werden tweede en de eerste plaats was voor het team van de Looschool 1.
Het team Biem (van CNS de Regenboog) werd bij groep 7/8 eerste, gevolgd door de Looschool 3 en de Timotheus 7.
De Fairplay prijs ging dit jaar naar de Wegwijzer uit Oosterwolde. De beste school was de Looschool en deze school kreeg de wisselbeker van het schoolvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Blauw Wit uit Oldebroek.

Klik hier voor de foto’s van Locourant

Recente nieuwsitems