Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Kinderen leven zich uit bij Obstacle Run

vrijdag 20 oktober 2017

Op vrijdag 20 oktober leefden zo’n tachtig kinderen zich uit bij een obstacle run van Goed Bezig Oldebroek. De run was voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 van de basisscholen, die op dat moment herfstvakantie hadden. Rondom de recreatieplas van Landgoed ’t Loo was de run een van de onderdelen tijdens het festival Roots in the Woods. Naast de obstakels trotseerden de deelnemers ook de regen en wind.


Ruim 80 kinderen trotseerden diverse obstakels

Obstacle Run
Aan de Looweg in ‘t Loo lagen zo’n 25 uitdagende obstakels klaar. De jeugd moest alle obstakels bedwingen voordat ze een welverdiende medaille omgehangen kregen. Onderweg moesten ze door autobanden heen, onder netten door en verschillende balanceer- en tilproeven afleggen. Ook het zoeken naar een schat op het strand, de bibberspiraal en als afsluiting het blaaspijpschieten maakten het een uitdagend geheel voor jong tot oud. Zelfs enkele ouders trotseerden de obstakels!
De run kwam mede tot stand dankzij inzet van Landstede, Landal en Bootcamp Oldebroek.


Na het blaaspijpschieten konden deelnemers door naar de finish

Roots in the Woods
Het festival Roots in the Woods viert de komst van de herfst op de Veluwe. Naast de obstacle run konden kinderen en ook hun ouders zich vermaken bij allerlei kraampjes en podia. Hier werden muziek, theater en allerlei lokale lekkernijen geserveerd. Ook op zaterdag 21 oktober is het festivalterrein nog open van 12:00 tot 21:00 uur.

Klik hier voor alle foto’s van de obstacle run



Deelnemers waren zichtbaar trots op hun prestatie!

Recente nieuwsitems