Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Obstacle Run Kids tijdens Roots in the Woods

donderdag 5 oktober 2017

Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 oktober is Landgoed ’t Loo het decor van het sportieve, culinaire en culturele festival Roots in the Woods. Op vrijdagmiddag 20 oktober verzorgt Goed Bezig Oldebroek hier een obstacle run voor kinderen uit groep 1 tot en met 8. Kinderen kunnen tussen 15:30 en 17:30 uur starten.

Obstacle Run
De run word gehouden rond de recreatieplas op Landgoed ’t Loo. Aan de Looweg 47 worden uitdagende obstakels opgebouwd en onderweg moeten kinderen activiteiten doen zoals blaaspijpschieten, schat zoeken, hoefijzer werpen, vliegend tapijt, de bibberspiraal en een tilproef.
Iedereen kan de ronde in eigen tempo en op zijn of haar eigen niveau afleggen. De activiteit is gratis en je hoeft je niet aan te melden om mee te doen. Al ga je niet in het water, zorg wel voor kleren die vies kunnen worden. Voor kinderen uit groep 1 en 2 is het wenselijk dat de ouders zelf meelopen.



Roots in the Woods
Het festival viert de komst van de herfst op de Veluwe. Nadat op donderdagavond de businesspartners van Oldebroek en Wezep elkaar hebben ontmoet op het festivalterrein, gaat op vrijdag 20 oktober om 14:00 uur de poort open voor het publiek. Op het gezellige en mooi aangeklede terrein is er ruimte voor zowel een theaterpodium als een podium voor de lekkerste Roots muziek. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt, kan er tot 21:00 uur terecht bij vele kramen, waar lokale ‘smaakmakers’ de lekkerste hapjes en gerechten serveren. Op zaterdag vanaf 12:00 uur vinden er ook weer tal van activiteiten plaats voor kinderen en volwassenen, draait het theaterpodium op volle toeren en klinken de lekkerste blues, folk en americana klanken van het muziekpodium. Liever actief aan de slag? Doe dan mee aan een heerlijke bootcamp op het festivalterrein. Het terrein sluit op zaterdag om 21:00 uur haar deuren.




Recente nieuwsitems