Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Beweegkriebels bij kleuters

vrijdag 15 september 2017

Op vrijdagochtend 15 september 2017 hebben kinderen van basisscholen in Wezep en Hattemerbroek meegedaan aan een sportdag. De Beweegkriebels sportdag richtte zich op de groepen 1 t/m 3 en was onderdeel van de Nationale Sportweek.



Kinderen van basisscholen de Schaapskooi, CBS de Rank, de Wereldweide en de Nassauschool kregen clinics van verschillende sportaanbieders. Gedurende twee uur konden diverse verenigingen hun sport promoten aan deze jonge doelgroep. Tussendoor konden de kinderen genieten van water, fruit en een granenreep.
De organisatie van de sportdag was in handen van Goed Bezig Oldebroek, die samen met dansschool Bruinewoud, de Wezepse Tennis Club, korfbalvereniging Rood Wit en gymvereniging OLVO het programma verzorgden. Zij werden geholpen door studenten van Landstede Sport & Bewegen.



Veel kinderen kwamen al springend binnen en verlieten zo mogelijk nog enthousiaster de zaal aan het einde van de morgen. Met rode wangen en een grote glimlach gingen zij naar huis met een mooie bidon, kleurplaat en een promotieflyer van de aanbieders.
Aansluitend op de beweegcarrousel kunnen de kinderen deelnemen aan proeflessen die worden aangeboden bij de deelnemende sportaanbieders. De kinderen kunnen dan kijken of de sport die ze zo leuk vonden tijdens de beweegcarrousel, ook echt iets voor hen is.

Klik hier voor de flyer met het vervolgaanbod van de sportaanbieders
Klik hier voor de kleurplaat
Klik hier voor alle foto’s
Klik hier voor een video

Recente nieuwsitems