Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Zwemlessen statushouders van 4 t/m 12 jaar

dinsdag 13 juni 2017

Op woensdag 28 juni is er een gratis proefles waarvoor statushouders van 4 t/m 12 jaar zich kunnen opgeven. Statushouders zijn asielzoekers met een voorlopige of voorwaardelijke verblijfsvergunning. Tijdens de les van 16:45 tot 17:30 uur is een Arabisch sprekende tolk aanwezig. Er wordt een inschatting gemaakt hoeveel zwemlessen het kind nodig zal hebben om het A-diploma te halen. Deze zwemlessen starten wekelijks vanaf woensdag 6 september op bovenstaande tijden. Het initiatief betreft een samenwerking tussen zwembad de Veldkamp en Goed Bezig Oldebroek.



Financiële ondersteuning
Mochten de zwemlessen niet door statushouders betaalt kunnen worden, dan kan het Jeugdsportfonds en/of het Plonsfonds uitkomst bieden. Deze initiatieven zijn bedoeld voor minder draagkrachtige gezinnen, die de zwemlessen niet zelf kunnen betalen. Kijk voor meer informatie op www.goedbezigoldebroek.nl of neem contact op met Rudolf Huberts via rhuberts@oldebroek.nl

Aanmelden
Opgeven voor de proefles kan tot en met maandag 26 juni bij Goed Bezig Oldebroek (Sanne) via 038 375 86 58 of svisser@oldebroek.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.
Om deel te nemen aan de zwemlessen voor het A-diploma dient een ingevuld inschrijfformulier ingeleverd te worden. Dit kan tot en met zaterdag 8 juli bij zwembad de Veldkamp, Oude Keizersweg 2, 8091 BR in Wezep. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Recente nieuwsitems