Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Eerste wandeling voor alle leeftijden door Oldebroek groot succes

vrijdag 7 april 2017

Op dinsdag 4 april 2017 vond de eerste wandeltocht voor alle leeftijden door het mooie Oldebroek plaats. Het was schitterend wandelweer, met de zon op het gezicht vertrokken 55 deelnemers om 19:00 uur vanaf de Hullen in Oldebroek. Onder hen waren veel bewoners van Philadelphia Kooiveen en zorgverlening het Baken locatie de Hullen. Laatstgenoemden genoten vanuit hun rolstoel zichtbaar van de mooie natuur waar ze langs gereden werden door familie, kennissen of vrijwilligers. "Schitterend om weer eens lammetjes in het weiland te zien springen" aldus één van de bewoners.



Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren zorgcentrum de Hullen en Goed Bezig Oldebroek deze wandeling. Iedereen is welkom om deel te nemen, wethouder Liesbeth Vos gaf op dinsdag 4 april het goede voorbeeld door zelf mee te lopen. "Wat is er nou mooier dan lekker bewegen in de natuur?"
De volgende wandeltocht is op dinsdag 2 mei 2017 om 19:00 uur. Wil je meelopen, meld je dan aan bij de Hullen. Dit kan telefonisch via 0525 637 637 of stuur een mailtje aan ecornelissen@zorgverlening-hetbaken.nl.

Recente nieuwsitems